Knallend tweede halfjaar

By | Uncategorized | No Comments

De halfjaarcijfers zijn bekend, de vakanties zijn weer achter de rug. Het is tijd voor een knallend tweede halfjaar.

Wilt u weten waarop u zich het beste kunt gaan richten? Laat ons u hierbij adviseren en begeleiden.

Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op en wij plannen een gratis gesprek.

New Target Vision 15 jaar!

By | Uncategorized | No Comments

Vandaag bestaat New Target Vision al weer 15 jaar. De tijd is aan ons voorbij gevlogen. 15 jarig jubileum New Target Vision

Een tijd waarin wij vele MKB-ondernemers en partijen daaromheen hebben geholpen met bedrijfskundige-bedrijfseconomische vraagstukken.

Wilt u de uitdaging aangaan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen? Neem even contact met ons op. We komen graag naar u toe om dat te bespreken.

Subsidieverlening Duurzame Inzetbaarheid 3e tijdvak

By | Uncategorized | No Comments

In navolging op de in voorgaande jaren uitgevoerde projecten is vandaag de eerste ingediende subsidieaanvraag voor het 3e tijdvak goedgekeurd door het Agentschap. Met deze verlening gaat New Target Vision er voor zorgen dat de medewerkers van haar klant langer en productiever aan het werk blijven.

We verwachten van de overige ingediende aanvragen ook spoedig zullen worden goedgekeurd. Dan kunnen we ook voor die klanten zorgen dat de medewerkers langer en productiever blijven werken. Dit gaat in samenspraak met de medewerkers om te zien waar de ambities en ontwikkelmogelijkheden liggen en of bepaalde medewerkers begeleid kunnen worden naar het ondernemerschap.

 

Bedrijfs Prestatie Scan © (BPS)

By | Uncategorized | No Comments

Klanten verder helpen staat bij ons boven aan. Wanneer je dan een mooie cijferbeoordeling krijgt van je klant, spreekt daar het vertrouwen uit en werkt dat alleen maar stimulerend. Met de uitgevoerde BPS hebben we de ondernemer het inzicht gegeven om strak te kunnen gaan sturen en nu wel het verwachte rendement te gaan behalen.

De ondernemer waardeerde onze geleverde prestatie met cijfers als een 9 voor de bereikte resultaten en een 10 voor de deskundigheid. Hier worden wij als New Target Vision, maar zeker de ondernemer en de partijen om hem heen, heel erg gelukkig van. Hiermee geven wij uitvoering aan het ‘fun in het ondernemerschap’.

Met New Target Vision 1e financiering Achtergestelde Leningen Fonds (ALF)

By | Uncategorized | No Comments

Als 1e heeft New Target Vision de financiering mogen begeleiden waarbij ook daadwerkelijk is gefinancierd vanuit het ALF.

Vandaag was de feestelijke bijeenkomst in Den Haag op het hoofdkantoor van Aegon. In het bijzijn van de diverse betrokken partijen: Klant, ING bank, Aegon, RVO, Ministerie van Economische Zaken en New Target Vision terug is teruggekeken op het succesvolle financieringstraject. Waarna geproost is op het bereikte resultaat.

New Target Vision is hiermee een ‘ervarings-’ deskundige geworden in het daadwerkelijk gefinancierd krijgen middels ALF.

Verhoging subsidiebudget Duurzame Inzetbaarheid

By | Uncategorized | No Comments

Vanwege de grote interesse in de ESF-regeling Duurzame Inzetbaarheid heeft Staatssecretaris Klijnsma het subsidiebudget verhoogt van € 22 miljoen naar € 30 miljoen.

New Target Vision begeleidt meerdere ondernemers die gebruik willen maken van deze subsidie. Onze deskundige adviseurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid worden ingezet voor het maken van een bedrijfsscan en het aanpassen van de organisatie van werk in dialoog met de medewerkers. Per aanvraag wordt 50% van de projectkosten, die ziet op het geven van advies en begeleiden bij implementatie van het gegeven advies, vergoed, met een maximum van € 10.000,-.

Door ondersteuning van het ESF kunnen meer werknemers langer en productief aan het werk, hetgeen New Target Vision graag ondersteund.

Optimaliseer uw (personele) organisatie: nu met subsidie!

By | subsidie | No Comments

Wij bieden u de kans om via een uniek concept rondom een subsidie van maximaal € 10.000 uw organisatie met uw medewerkers door vakdeskundigen te laten doorlichten en met eventuele concrete verbeterpunten, de versterking naar de toekomst in te laten zetten. Daarmee zijn uw organisatie en uw medewerkers beter opgewassen om voor u optimaal te scoren tijdens en na de opkomende economie.

De subsidie zal worden opengesteld van 19 oktober tot 13 november 2015. Ben er dus snel bij, want de sluitingsdatum is definitief!

Laat ons weten of u interesse heeft om van de subsidie gebruik te maken:

Neem direct contact met ons op

Wij helpen u graag bij de aanvraag.