Samen verder komen met jouw bedrijf.

Bedrijfskundig advies

Jij bent ondernemer in het MKB en wordt elke dag geconfronteerd met de nodige uitdagingen. Het geeft je een kick als je weer een nieuwe opdracht scoort, je bedrijf ziet groeien en ziet dat je klanten tevreden zijn. Dat is voor ons net zo. Onder de noemer Bedrijfskundig advies komt heel erg veel samen. Maar jij als ondernemer staat altijd centraal. Dat is in onze aanpak altijd het richtpunt.
Jou helpen ondernemen.

Bedrijfskundig advies

Jouw onderneming

Maar het kan ook eenzaam zijn, als ondernemer in het MKB. Met wie deel je de eerste gedachten over een reorganisatie, met wie bespreek je de personele problemen of de prille investeringsplannen? Er rust een behoorlijke verantwoordelijkheid op je schouders en die wil je graag delen. New Target Vision begeleidt ondernemers in diverse fases van hun bestaan. Bij de opstart, de groei, in mindere tijden en bij bedrijfsopvolging, staking of verkoop. We gaan daarin soms ver en nemen indien nodig tijdelijk taken over maar… we gaan nooit op de stoel van de ondernemer zitten want het is jouw onderneming.

Jouw kans in de markt

Jij ziet altijd kansen in de markt. Wij ook. Door onze grondige kennis van communicatie en marketing en de samenwerking met creatieve conceptmakers en branding specialisten kunnen wij je perfect ondersteunen bij je groei in de markt. Daarbij zorgen we voor een mix die klopt, want als je de ingrediënten in een verkeerde verhouding in je menu verwerkt, smaakt het toch ook niet zoals jij wilt…

Focus jij op jouw doelen?

Samen met jou maken wij het duidelijk.

Er kan in de aanpak van een bedrijfskundig probleem maar één uitgangspunt zijn en dat is jouw doel als ondernemer. Aan ons de taak om jouw organisatie in korte tijd zo goed te leren kennen dat we de juiste maatregelen kunnen adviseren om dat doel ook te bereiken. Dat doen we niet met dikke rapporten. Dat doen we vooral door complexe zaken eenvoudig te maken en om te zetten in duidelijke gerichte acties. En bij de uitvoering helpen we je ook nog als je dat wilt. Ben je benieuwd naar onze no-nonsense aanpak, maak dan een vrijblijvende afspraak. In een uurtje brengen we samen met jou in beeld wat wij voor je kunnen betekenen.

Over onze advisering

Wil je een vrijblijvende afspraak of heb je een vraag?

Kom direct in contact