Financiële verbetering in jouw bedrijf.

Financieel advies

Jouw financiën zijn een onlosmakelijk onderdeel van jouw werk als ondernemer. Of je dat nou leuk vindt of niet. Zonder geld op de rekening, geen business. En andersom. Dat snappen wij als geen ander. Wij zijn immers ook ondernemer. Hoe stuur ik aan op een gezonde financiële situatie? Hoe kom ik tot een oplossing voor mijn financieel probleem? Wat is mijn bedrijf eigenlijk waard? Zo maar een paar vragen die ons regelmatig bereiken.

Financieel advies

Jouw financiële plan

Jij hebt je doelen helder in beeld en vraagt je af wat dit betekent voor je financiële positie. Samen met jou vertalen wij je doelen in een helder financieel plan. Dat plan kun je bijvoorbeeld gebruiken om je onderneming te sturen of om investeerders en financiering te vinden. Maar zo’n plan kan ook de verkoop van je onderneming bevatten of juist het kopen van een onderneming. Wij kunnen tevens zorgen voor een objectieve toets door accountants, fiscale en juridische experts of erkende waarderingsdeskundigen. Een one-stop shop als jij dat wil.

Financieringsscan

Jij vraagt je af of je financiering nog wel aansluit op je huidige situatie? Is die borgstelling nog wel nodig of betaal ik niet te veel? Aan de hand van een quickscan op de financieringsdocumentatie en de jaarcijfers van jouw bedrijf brengen we dat snel in beeld.

Focus jij op jouw doelen?

Samen met jou maken wij het duidelijk.

Er kan in de aanpak van een bedrijfskundig probleem maar één uitgangspunt zijn en dat is jouw doel als ondernemer. Aan ons de taak om jouw organisatie in korte tijd zo goed te leren kennen dat we de juiste maatregelen kunnen adviseren om dat doel ook te bereiken. Dat doen we niet met dikke rapporten. Dat doen we vooral door complexe zaken eenvoudig te maken en om te zetten in duidelijke gerichte acties. En bij de uitvoering helpen we je ook nog als je dat wilt. Ben je benieuwd naar onze no-nonsense aanpak, maak dan een vrijblijvende afspraak. In een uurtje brengen we samen met jou in beeld wat wij voor je kunnen betekenen.

Over onze advisering

Wil je een vrijblijvende afspraak of heb je een vraag?

Kom direct in contact