Ervaren specialisten sinds 2002.

Onze diensten

Alhoewel we jou als ondernemer altijd als vertrekpunt nemen en daar een maatwerkoplossing voor bedenken, willen we je toch niet een greep uit onze (overige) diensten onthouden. Het geeft immers een beeld van onze brede kennis en ervaring, opgedaan sinds 2002.

Bedrijfsopvolging, -verkoop of -aankoop

Management Buy Out, Management Buy In, Corporate Finance, Buy and Build. Allemaal mooie en interessante termen maar wij noemen het beestje graag gewoon bij de naam. Het draait hier om de verkoop van je aandelen of je onderneming aan je kinderen of iemand anders. Of je wilt een onderneming overnemen en daar zoek je begeleiding bij. Wij begeleiden dergelijke trajecten van A tot Z in al zijn facetten. Van het vinden van een koper of een bedrijf om te kopen tot de waardering en het regelen van de financiering.

Werving en selectie op verschillende niveaus

Onderdeel van een reorganisatie of begeleiding bij groei is vaak het vinden van goed management of medewerkers. Daar kunnen wij je prima bij helpen. Doordat we vaak betrokken zijn geweest bij de (her)inrichting van de organisatie weten we precies wat je zoekt. Zo kun jij als ondernemer nog een tijdje op de achtergrond blijven. Dat maakt de selectie wel zo gemakkelijk.

Bijstand voor Zelfstandigen (Bbz) en Inkomensvoorziening oudere zelfstandigen (IOAZ)

Voor gemeenten verzorgen wij het opstellen van (levensvatbaarheids-)rapportages op basis van de aanvragen Bbz en IOAZ, controle op de naleving van de Bbz en/of IOAZ voorwaarden van de ondernemer en geven we trainingen aan diegene binnen de gemeenten die belast zijn met de uitvoering van die regelingen.

We staan ook wel eens aan de andere kant en helpen ondernemers met hun bezwaarschrift tegen de beschikking Bbz en IOAZ. Voor de ondernemers verzorgen wij een pre-scan en begeleiden we bij de aanvraag Bbz of IOAZ. Wij beschouwen deze regelingen als een mogelijkheid voor ondernemers om structureel weer op het goede financiƫle spoor te komen. Vandaar dat we een gratis spreekuurfaciliteit hebben voor die ondernemers die de mogelijkheden van Bbz of IOAZ nader toegelicht willen hebben.

Voor meer informatie over beide regelingen verwijzen wij je graag naar de site van de overheid (www.rijksoverheid.nl/onderwerpen).

Wil je een vrijblijvende afspraak of heb je een vraag?

Kom direct in contact